Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

H μεγάλη ανατροπή για τον Νίκο Μακρόπουλο και ο νέος δρόμος !

10818697_807746712622653_1778623574_n

Θυμάμαι το Νίκο από την εποχή που συνεργαζόταν με την Στέλλα Γεωργιάδου ως δεύτερο όνομα την δεκαετία του 90. Θυμάμαι επίσης τις κουβέντες που κάναμε με τις ώρες στο καμαρίνι 1×1 που τον είχαν βάλει.

Είχε πάντα μέσα του την τρέλα και την φιλοδοξία να προχωρήσει στο τραγούδι. Ήταν κιμπάρης και μάγκας. Έβλεπε πάντα πιο μπροστά από άλλους λαϊκούς τραγουδιστές. Έψαχνε νέους δρόμους. Μετά χαθήκαμε. Όχι επειδή κάτι συνέβη μεταξύ μας , αλλά εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που είχαμε εκατέρωθεν.

Το τι έκανε στην προσωπική ζωή του μπορεί να μας απασχόλησε στο παρελθόν στο πλαίσιο της δουλειάς μας πάντα, ωστόσο αυτό αποτελεί και θα αποτελεί επιλογή του.

Στην δουλειά του ωστόσο έχει μια διαδρομή που κανείς δεν μπορεί ν΄αμφισβητήσει. Και σε αυτό το πλαίσιο της δουλειάς αποφάσισε ν΄αλλάξει και πάλι ρότα.

Βεβαίως σε αυτό έπαιξε ρόλο το ψηστήρι του φίλου του και συνεργάτη Ελί δυο χρόνια Χριστόφορου Τσιαμτσίκα. Ο συνιδιοκτήτης της αλυσίδας «Όλα Ελληνικά» έπεισε τον καλλιτέχνη να εμφανιστεί στο club του στο Κιάτο στις 16 Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα του έδωσε την δυνατότητα να εμφανιστεί σε όποιο «Όλα Ελληνικά» επιθυμεί σε περισσότερα από 10 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Με δεδομένο ότι όλοι ψάχνουν να βρουν τρόπο να μπουν στο νεαρόκοσμο και στη νεολαία, αυτή η συνεργασία είναι ένας ακόμη νέος δρόμος για τον Μακρόπουλο.

Ένας δρόμος που βλέπω ότι σε λίγο καιρό θα διαβούν και άλλοι καλλιτέχνες.

nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου