Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Βενετία Κυρίου: Πώς το γατάκι του modeling είναι σήμερα super επιχειρηματίας !


Από μικρή η Βενετία ήταν ένα κορίτσι διαφορετικό. Όμορφο. Εξωτικό. Ξανθιά με πράσινα μάτια και σχήμα που θύμιζε γάτα, γνώριζε καλά ότι διέφερε.

Όπως γνώριζε ότι το μικρό ύψος της για modeling- 1,68 εκατοστά- δεν θα τις έδινε τη δυνατότητα να προχωρήσει σε υψηλό επίπεδο με δουλειές και συνεργασίες στο εξωτερικό.
Έτσι με πολύτιμη βοηθό και μέντορά την μητέρα της-η οποία είχε πρακτορείο μοντέλων- έκανε το πέρασμά της από τον χώρο και σε μικρή ηλικία κοντά στα 25 αποφάσισε ν΄ αποσυρθεί.
Το έκανε συνειδητά καθώς στη ζωή της πέρα από την εταιρεία που δημιούργησε μπήκε ο μεγαλύτερος έρωτας της. Η κόρη της.
Με πρώτη προτεραιότητα το παιδί της η Βενετία στα 28 της σήμερα δεν ήταν σε θέση να τρέχει σε castings και πασαρέλες. Φωτογραφήσεις και extra.
Επέλεξε λοιπόν παράλληλα με τις σπουδές στην υποκριτική να προχωρήσει πιο πέρα επενδύοντας τον χρόνο της στη διοίκηση επιχειρήσεων και στο marketing. Λίγο καιρό μετά δημιουργεί ένα σύγχρονο  πρακτορείο μοντέλων που λειτουργεί και ως διαφημιστική εταιρεία, με πολύ σημαντικό πελατολόγιο στα τρία χρόνια εργασιών του.
Με requests από το εξωτερικό και με κανάλια όπως ο ΑΝΤ1 το Mega αλλά και ο Alpha να επιλέγουν τις υπηρεσίες της η Βενετία θεωρείται σήμερα και όχι τυχαία το νέο “big thing” στον χώρο των πρακτορείων στην Ελλάδα.
Πολλά μοντέλα έχουν αποχωρήσει από μέχρι πρότινος μεγάλα πρακτορεία και υπογράφουν στην Βενετία καθώς είναι η μοναδική που πληρώνει αμέσως και όχι έξι μήνες μετά, όπως κάνουν οι περισσότεροι.
Και με δεδομένο ότι οι δουλειές είναι λίγες και τα λαμόγια πολλά το Happy people models συνιστά και αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.
Άλλωστε η Βενετία από μικρό παιδί ήταν εξαίρεση σε όποιον κακώς εννοούμενο κανόνα είχαν θέσει στην πιάτσα του modeling παπούδες και τσατσάδες.
Για αυτό και διέφερε… γι΄αυτό και τα κατάφερε.
Υ.Γ Ασχολήθηκα σήμερα μαζί της διότι είναι καλό κάποιες φορές αν αναδεικνύουμε και καλές ειδήσεις.
Και η συγκεκριμένη έχει αποδείξει ότι με την δουλειά της και το ήθος της τα καταφέρνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου