Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ανδρέας Σαχίνη : Από το ποδόσφαιρο στην ... εστίαση !


Κατάφερε να "χτίσει" το όνομα του και να δικτυωθεί μέσω του ποδοσφαίρου . Αν και έπαιξε μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο , όμως , ποτέ δεν φτιάχτηκε οικονομικά από αυτό και μόνο .

Έτσι , η επόμενη κίνηση του Ανδρέα Σαχίνη ήταν να κυνηγήσει την τύχη του σε άλλο τομέα και ειδικότερα στην εστίαση . Σε μια περίοδο που η οικονομική ύφεση καθιστά απαγορευτικό κάθε είδους επιχειρηματικό άνοιγμα , αυτός πήρε το ρίσκο και έκανε την δική του ανατροπή .

Έτσι , αποφάσισε να μην δουλεύει για κανέναν άλλον και να ανοίξει την δική του επιχείρηση , με το "Κύμινο" μαγειρείο - Νοταρά 2 - να ακολουθεί ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης . Ο κόσμος το αγκάλιασε και το στήριξε από την πρώτη στιγμή , βρίσκοντας σε αυτό το μαγικό τρίπτυχο . Τιμή , ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη . Φυσικά , δεν θα μπορούσε να λείπει και η στήριξη από την ποδοσφαιρική πιάτσα , με τους μπαλαδόρους της Παναχαΐκής να το έχουν μετατρέψει στο απόλυτο στέκι . Η πιο χαρακτηριστική και τρανή περίπτωση αποτελεί ο φυσικός ηγέτης της φετινής ομάδας , με τον Ντα Κόστα να τα λέει σε πολύ συχνή βάση με το καλό του φιλαράκι .

Σε μια εποχή που η ελπίδα δείχνει να έχει χαθεί στον ορίζοντα . ο Ανδρέας Σαχίνη ακολούθησε το όνειρο του και πέτυχε . 

Μαγκιά του .














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου