Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Φώτο - Η πίσω όψη Ελληνίδας χορεύτριας που «βγάζει μάτια» !


Η ρήση ότι το ρούχο κάνει τον άνθρωπο μπορεί να ισχύει για την πλειοψηφία των απλών καθημερινών ανθρώπων , όχι , όμως και για την Κωνσταντίνα Μαρωνίτη . Στην περίπτωση της , αυτή και μόνο αυτή με το κορμί που διαθέτει έχει την δυνατότητα να φορέσει ότι της κάνει κέφι .

Η χορεύτρια που "κουβαλά" πάνω της τον χαρακτηρισμό εκείνης με τα πιο εντυπωσιακά σωματικά προσόντα της χώρας , κοινώς "υπερ-τούμπανο" στην νυχτερινή διάλεκτο, έχει φτάσει σε τέτοια διάπλαση που απλά σε χαζεύει . Μάλιστα , επιλέξαμε να σας την παρουσιάσουμε σε προ ωρών νυχτερινή της έξοδο , φορώντας ολόσωμο κολάν , με τα καλογυμνασμένα της οπίσθια να "βγάζουν μάτι" .

Καταλαβαίνετε ότι μια τέτοια στιλιστική εμφάνιση δεν βρίσκεται στην πρώτη λίστα επιλογών της καθεμιάς κοπέλας , αλλά μόνο εκείνων που μπορούν να το αντιπροσωπεύσουν σωματικά , αλλιώς θα κινδυνέψουν να εκτεθούν δημοσίως . Όμως , η Κωνσταντίνα Μαρωνίτη τόλμησε και το τελικό αποτέλεσμα την δικαίωσε απόλυτα , με το όνομα της αυτή την περίοδο να .. πουλάει , είτε αυτό αρέσει σε κάποιους , είτε όχι .

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου