Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Η κουλτούρα του ξέκ@λου και το sex tape της μικρής αδερφής


Η υπέρμετρη λατρεία της δόξας είναι ένα σημείο των καιρών μας. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο, άντρες και γυναίκες επιδιώκουν με κάθε τρόπο να ακουστεί κάπου το όνομά τους, κάποιος να τους αφιερώσει δυο γραμμές ή τρία δεύτερα προσοχής μέσα από μια πετυχημένη -ή όχι- φωτογραφία ίσα για να πειστούν πως είναι κάποιοι.

Και ο καθένας βέβαια πλασάρει ό,τι έχει. Κορίτσια που δεν θέλουν να θυμούνται από που προέρχονται και θυσιάζουν τα νιάτα τους στο βωμό των χρημάτων και της δημοσιότητας και αγόρια που ακολουθούν για να δείχνονται πως έχουν φτάσει ψηλά (;) ξεχνώντας πάντα πως τον άντρα δεν τον κάνουν τα ρολόγια και τα κοστούμια.

Η κουλτούρα του ξέκ@λου και του κλαρινογαμπρού φυσικά είναι που προωθείται ανελλιπώς από τα μέσα και τις εκάστοτε σελέμπριτις που επειδή βιώνουν την ανυπαρξία κάποιου ταλέντου για να προβληθούν και να ξεχωρίσουν, χρησιμοποιούν το σεξ για να παραμείνουν στον χώρο.

Αφορμή, λοιπόν, για όλα τα παραπάνω στάθηκε η είδηση του επερχόμενου sex tape της Kylie Jenner. Το κορίτσι αυτό πριν καν κλείσει τα 18 της χρόνια έχει εδραιώσει το όνομά της στη showbiz και συνεχίζει ακάθεκτη να βαδίζει στα χνάρια των «καλύτερων» παραδειγμάτων.Το κανε άλλωστε η χρυσή κληρονόμος, Paris, το κανε και η αδερφή της με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία βέβαια…

Οι εταιρείες της κάνουν προτάσεις εκατομμυρίων για ένα καυτό βίντεο με τον σύντροφό της Tyga. Και φυσικά το να το κυκλοφορήσει θα ανεβάσει σίγουρα τις μετοχές του ονόματός της και θα την βοηθήσει στην μετέπειτα καριέρα της.

Τώρα τι καριέρα θα είναι αυτή που θα εκτοξευθεί μέσω του sex tape… τα παραδείγματα πολλά και τα συναντάμε ως και στις κοντινότερες παραλίες. Αλλά αυτό να μου πείτε, έχει γεμίσει ο κόσμος από τέτοια, η Kylie είναι που θα κάνει τη διαφορά; Ας περιμένουμε να δούμε και το αποτέλεσμα.

πηγή : nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου