Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Μόνο Εδώ : Μετά τους Κ.Αργυρό - Ν.Θεοδωρίδου , δείτε ποιος θα εμφανιστεί στο ..."Ακρωτήρι" club του Ρίου !


Ύστερα από την προγραμματισμένη καλλιτεχνική εκδήλωση του Κωνσταντίνου Αργυρού που έλαβε χώρα στο "Ακρωτήρι" club , αναμένεται φυσικά να δοθεί και συνέχεια . Μια από τις κορυφαίες λαϊκές ερμηνεύτριες της χώρας , όπως είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου , αναμένεται να μας ταξιδέψει με τις δεκάδες της δισκογραφικές επιτυχίες , αυτό το Σάββατο 29/3 !

Και μετά τι όμως ? Το blog του patra gossipnews.gr για ακόμη μια φορά έχει την λύση στο κουίζ που μόλις σας θέσαμε . Οι καλά πληροφορημένοι συνεργάτες μας από την Αθήνα , μας πληροφόρησαν πως πάρα πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση του Βασίλη Καρρά να κατηφορίσει προς την Αχαϊκή πρωτεύουσα . Πρόκειται για μια αποκάλυψη που πρώτοι διαβάζετε από εμάς και μόνο , χωρίς βέβαια ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί από την επίσημη διεύθυνση του παραπάνω καταστήματος ! 

Σε επικοινωνία που είχε ο διαχειριστής έκδοσης του συγκεκριμένου blog , Ηλίας Τσίπας , με στενούς συνεργάτες του επί χρόνια κορυφαίου εκπροσώπου του λαϊκού πενταγράμμου , επιβεβαιώθηκε πως η οριστική συμφωνία για την παραπάνω καλλιτεχνική εκδήλωση ... έχει "κλειδώσει " οριστικά για μετά της 10 Απριλίου .

Σύντομα οι νεότερες εξελίξεις ..!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου