Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ο Ηλίας Παπαζαφειρόπουλος επιβεβαιώνει το patra gossipnews.gr : " Ο Θανάσης Παπαγεωργίου πανέτοιμος να εισχωρήσει στην νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας " !

Ηλίας Παπαζαφειρόπουλος - Ηλίας Τσίπας
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η προ ημερών αποκάλυψη του patra gossipnews.gr που μιλούσε για ενδεχόμενη εισχώρηση του Θανάση Παπαγεωργίου στην νυχτερινή διασκέδαση της Αχαϊκής πρωτεύουσας . 


Διαβάστε αναλυτικά : Εδώ  !

Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου "Fever" , καθώς και νέο μεγάλο αφεντικό του Πανηλειακού , βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις προκειμένου να αγοράσει ποσοστό μεριδίου ( περίπου το 50% ) από πασίγνωστο θερινό κέντρο διασκέδασης της πόλης μας . Αν και κάποιοι φάνηκαν να πιάνονται απροετοίμαστοι στην προοπτική της παραπάνω εξέλιξης , όμως , λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας . 

Το πρόσωπο εκείνο που επαλήθευσε τα όσα λάβαμε το θάρρος να δημοσιεύσουμε πρώτοι στο διαδίκτυο και τα social media , ως μόνο τυχαίος δεν δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί . Συγκεκριμένα , πρόκειται για τον μάνατζερ των Σταμάτη Γονίδη - Νίκου Οικονομόπουλου , καθώς και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Θανάση Παπαγεωργίου . Ο Ηλίας Παπαζαφειρόπουλος γνωρίζει όσο κανένας άλλος για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν .

Σύντομα τα νεώτερα .....








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου