Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«Μπιπ» για τον Νίκο Οικονομόπουλο – Το συγνώμη στη δασκάλα του και η ζωή του στην Κάτω Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΡΦΙΕΣ


Πριν από λίγο ξεκίνησε η εκπομπή «Όλα μπιπ» με καλεσμένο τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο ο οποίος κατάγεται από την Κάτω Αχαΐα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, ανέφερε την καταγωγή του στην αρχή της εκπομπής, εξηγώντας ότι είναι 24 χλμ μακριά από την Πάτρα και συνέχισε να απαντάει με άνεση στις ερωτήσεις του Θέμου Αναστασιάδη ο οποίος επέμενε στα χρόνια που ο Νίκος Οικονομόπουλος, πήγανε σχολείο, δούλευε στο ψαράδικο του πατέρα του στην Κάτω Αχαΐα και παράλληλα τραγουδούσε σε νυχτερινά μαγαζιά.
Αναφερόμενος στην παιδική του ηλικία, είπε ότι ήταν «αλάνι» και πολύ ζωηρός. Ζήτησε μάλιστα δημόσια συγνώμη στη … δασκάλα του, που τότε την ταλαιπωρούσε! Επίσης είπε ότι είδε στον ύπνο του ότι θα κέρδιζε το reality που απογείωσε την καριέρα του! «Το είδα στον ύπνο μου και μόλις ξύπνησα πήρα τηλέφωνο για να δηλώσω συμμετοχή», είπε στη συνέντευξή του στον Αντέννα και την εκπομπή «Όλα μπιπ». 
Με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού ο δημοφιλής καλλιτέχνης, βλέποντας τις παλιές φωτογραφίες του, εξομολογήθηκε ότι «Γελάω όταν βλέπω τον παλιό εαυτό μου».
Η παρουσία του στην εκπομπή τα μεσάνυχτα της Τρίτης, σχετίζεται με την κυκλοφορία του νέου cd αυτή την Κυριακή με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
B.A. - dytikanea.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου