Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα με ..."άρωμα " Bodegas - Δείτε το νέο νηστίσιμο μενού !



Από σήμερα λοιπόν , ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα ή αλλιώς η περίοδος που οι άνθρωποι μετράνε αντίστροφα για την λύτρωση τους , αφού η Ανάσταση του Κυρίου αποτελεί το "Α" και το "Ω" !




Η διεύθυνση του Bodegas wine bar restaurant ύστερα από την συνεννόηση που προηγήθηκε με τον επικεφαλής executive chef , Στάθη Κόκκαλη , αποφάσισαν από κοινού στην διαμόρφωση ενός νέου μενού , το οποίο σαφέστατα και θα συμβαδίζει με το κλίμα των ημερών . 

Το blog του patra gossip-news.gr πληροφορήθηκε για ορισμένα από τα πιο δημοφιλή νηστίσιμα πιάτα του συγκεκριμένου καταστήματος . Έχουμε λοιπόν και λέμε :

  • ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ (ΧΩΡΙΣ ΤΥΡΙ)
  • ΡΙΖΟΤΟ ΓΑΡΙΔΑΣ ΜΕ ΖΩΜΟ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΩΝ
  • ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
  • ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΧΑΡΑΣ
  • ΧΤΑΠΟΔΙ ΞΥΔΑΤΟ
  • ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ
  • ΛΕΥΚΗ ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ
  • ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΦΕΤΑ
  • 4 ΕΠΟΧΩΝ ΣΑΛΑΤΑ
  • ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΧΑΡΑΣ.
  • ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ
  • ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΑΓΕΙΟΡΙΤΙΚΗ



ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ:
ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ
ΓΕΥΣΕΙΣ ΘΕΙΚΕΣ
ΓΕΥΣΕΙΣ .....ΒΟDEGAS
wine bar restaurant.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου