Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Νίκος Κονσολάκης : Η επικοινωνία του κορυφαίου καλλιτεχνικού μάνατζερ της χώρας με το patra gossip-news.gr - Δείτε τι μας είπε !


Μια πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε σήμερα την συντακτική ομάδα του patra gossip-news.gr , αφού επικοινώνησε μαζί μας πριν λίγες ώρες το πρόσωπο εκείνο που βρίσκεται πίσω από τα «χρυσά» deals των μεγαλύτερων τραγουδιστών της χώρας με το εξωτερικό. Για παραπάνω από μία εικοσαετία έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τα πιο λαμπερά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που διακαώς θέλουν να δουν από κοντά οι ομογενείς σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα , ο Νίκος Κονσολάκης συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον διαχειριστή του συγκεκριμένου blog , Ηλίας Τσίπα , ευχαριστώντας τον για την αναδημοσίευση του παρακάτω άρθρου που προχωρήσαμε ( Διαβάστε Εδώ ) όπου πρώτο συντάχτηκε από την εφημερίδα της "Espresso" ( Διαβάστε - Εδώ ) .

Η ευγενικότατα του μας τράβηξε το ενδιαφέρον , ενημερώνοντας μας παράλληλα πως είχε παρευρεθεί στην προ ημερών live εμφάνιση του Πάνου που είχε λάβει χώρα σε γνωστό νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου